Studijski posjet delegacije Armenije Ministarstvu uprave

Slika /Vijesti Novi direktorij/armenija.jpg

U sklopu projekta EU4ARMENIA: e-Gov ACTIONS državni tajnik Ministarstva uprave Darko Nekić sa susradnicima sastao se s delegacijom Republike Armenije, predvođenu zamjenikom Ministarstva visokotehnološke industrije Republike Armenije Armenom Abroyanom.
 

„Zahvaljujemo na ukazanoj časti jer ste od svih članica EU s razvijenijim IT sustavima odabrali Hrvatsku“, kazao je državni tajnik Nekić naglasivši kako je vizija Ministarstva uprave korisnički usmjerena i inovativna javna uprava, a misija povećanje učinkovitosti i kvalitete javne uprave u pružanju i ostvarivanju prava građana i gospodarskih subjekata Republike Hrvatske, decentralizacija i digitalizacija.
 
Predstavljajući projekte digitalizacije kao što su Centar dijeljenih usluga, e-Poslovanje, sustav e-Građani,  državni tajnik Nekić je naglasio kako Vlada Republike Hrvatske u mandatu 2016.-2020. na listi prioriteta ima digitalizaciju i podizanje kvalitete rada javne uprave, a Ministarstvo uprave intenzivno radi na digitalizaciji.
 
„U ovom trenutku stvaramo preduvjete i temelje za razvoj kompleksnih usluga za građane i gospodarske subjekte“, ustvrdio je državni tajnik Nekić.
 

Pisane vijesti