Početak provjere broja i vjerodostojnosti svih potpisa birača iz Zahtjeva za raspisivanje državnih referenduma građanskih inicijativa "Narod odlučuje" i "Istina o Istanbulskoj"

Ministar uprave Lovro Kuščević i predsjednik Uprave Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama (u daljnjem tekstu: APIS IT) Saša Bilić danas će, 5. rujna 2018. godine u 15.30 sati održati konferenciju za medije u prostorijama APIS IT-a, a u povodu početka provjere broja i vjerodostojnosti svih potpisa birača iz Zahtjeva za raspisivanje državnih referenduma građanskih inicijativa „Narod odlučuje“ i  „Istina o Istanbulskoj“.
 
Predstavnici medija tom prigodom upoznat će se sa kriterijima, uvjetima i načinom na koji će se vršiti provjera potpisa, a sukladno zaključcima Vlade Republike Hrvatske od 2. kolovoza kojima se Ministarstvo uprave zadužuje za koordinaciju aktivnosti vezanih za provjeru broja i vjerodostojnost svih potpisa birača iz Zahtjeva za raspisivanje državnih referenduma građanskih inicijativa „Narod odlučuje“ i „Istina o Istanbulskoj“.

Najave