Edukacija o primjeni Zakona o udrugama

Slika /slike/2014/Edukacija.jpg

Ministarstvo uprave organizira edukaciju o primjeni Zakon o udrugama koji je stupio na snagu 1. listopada 2014. godine. Edukacije će se održati u Osijeku, Splitu i Zagreb.

Ministarstvo uprave  organizira edukaciju o primjeni Zakon o udrugama koji je stupio na snagu 1. listopada 2014. godine, za službenike ureda državne uprave u županijama odnosno Gradskog ureda za opću upravu Grada Zagreba koji rade na poslovima registracije udruga i upisu promjena u registar udruga, tijekom mjeseca listopada, prema sljedećem rasporedu:
 
17. listopada 2014. godine u Osijeku, u uredu državne uprave, u 10:00 sati za službenike ureda državne uprave Osječko-baranjske županije, Vukovarsko-srijemske županije, Brodsko-posavske županije, Virovitičko-podravske županije i Požeško-slavonske županije.
 
21. listopada 2014. godine u Splitu, u uredu državne uprave, u 10:00 sati za službenike ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Šibensko-kninskoj županiji i Zadarskoj županiji.
 
24. listopada 2014. godine u Zagrebu, u 10:00 sati u Ministarstvu uprave (Velika dvorana) za službenike ureda državne uprave u Istarskoj županiji, Primorsko-goranskoj županiji, Ličko-senjskoj županiji, Karlovačkoj županiji, Sisačko-moslavačkoj županiji i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.
 
27. listopada 2014. godine, u  Zagrebu, u 10:00 sati u Ministarstvu uprave (Velika dvorana) za službenike Gradskog ureda za opću upravu Grada Zagreba, ureda državne uprave u Zagrebačkoj županiji, Krapinsko-zagorskoj županiji, Varaždinskoj županiji, , Koprivničko-križevačkoj županiji i Međimurskoj županiji.
 

Zakon o udrugama („Narodne novine“, broj 74/14)

Najave | Registri