RZ-132/14 od 16. svibnja 2017. godine

Općinski sud u Splitu, Poseban zemljišnoknjižni odjel u Solinu, objavljuje da je glede zemljišnoknjižnog uloška ZU 1275, K.O. Klis, na nekretninama označenima kao čest.zem. 2630 i čest. zgr. 729, na kojima je uknjiženo pravo vlasništva u korist:Cemex Hrvatska d.d. za 3/4, Vetma Andrija pok. Ivana za 1/4
 
otvoren pojedinačni ispravni postupak kojim predlagatelj predlaže da se u navedenom ulošku provede i ispravi upis prava vlasništva predmetne nekretnine u njegovu korist za daljnjih 1/4 dijela  uz istovremeno brisanje prava vlasništva s imena svih ostalih upisanih vlasnika sa svih njihovih dijelova i to: Vetma Andrije pok. Ivana za 1/4.
 
Osobe koje se protive da se zemljišnoknjižni uložak na predloženi način ispravi, koje smatraju da bi u zemljišnoknjižni uložak trebalo upisati nešto što nije predloženo ili da bi trebalo izmijeniti ili ispraviti neki upis, pozivaju se da stave zemljišnoknjižnom sudu svoje prijave prijedloge za upis odnosno svoje prigovore u roku od 30 dana od dana objave ovog oglasa jer će se nakon proteka tog roka provesti pojedinačni ispravni postupak i donijeti rješenje na temelju činjenica utvrđenih u istom.