RZ. 65/11 od 16. ožujka 2017. godine

Općinski sud u Dubrovniku kao zemljišnoknjižni sud, rješavajući po sucu Vlaho Bošković, u zemljišnoknjižnoj stvari predlagatelja Vlaho Kačić iz Velike Gorice, Slavka Kolara 14, OIB: 26307344951, objavljuje da je za čest.zem. 2266, z.ul. 76, k.o. Sreser, dana 16. ožujka 2017. godine, otvoren  pojedinačni ispravni postupak kojim predlagatelj zahtijeva da se u navedenom ulošku izvrši sljedeće:
- uknjižba vlasništva čest.zem. 2266, k.o. Sreser a na ime predlagatelja za ½ dijela, brisajući do sada za navedeni dio uknjižene: Kučer Niko pok. Frana, Dubravčić Marija rođ. Kučer i Kučer Nikola Franjov mldb.

Pozivaju se sve osobe koje se protive da se u gore navedenom zemljišnoknjižnom ulošku izvrši traženi upis odnosno koje smatraju da bi u zemljišnoknjižnom ulošku trebalo upisati nešto što nije predloženo ili da bi trebalo izmijeniti ili ispraviti neki upis da stave zemljišnoknjižnom sudu svoje prijave prijedloga za upis odnosno svoje prigovore u roku 30 (trideset) dana od dana objave oglasa jer će se u protivnom postupak nastaviti i okončati prema činjenicama utvrđenim u postupku.
 
Dok rok za ispravak određen ovim javnim oglasom ne istekne, upisi u zemljišnu knjigu ne smatraju se istinitim i potpunim pa se nitko ne može pozivati na to da je postupao s povjerenjem u njihovu istinitost ili potpunost.