Z-5603/17 od 16. ožujka 2017. godine

Općinski sud u Zadru objavljuje da je po prijedlogu predlagateljice Čavić Marija, OIB:08778244058, Zadar, Ivana Gundulića 4 D, pokrenut pojedinačni ispravni postupak u pogledu
 
Čest. zgr. 11/3 zemljište bez zidine površine 35 m2 (zk. tijelo I.prvo) i zidina bez zemljišta sagrađena na čest.zgr. 11/3 (zk. tijelo II.drugo), upisana u zk. ulošku broj 3671 k.o. Diklo, uknjiženog prava vlasništva i to zk. tijela I.prvog kao Društveno vlasništvo za cijelo, sa uknjiženim pravom korištenja dok na tom tijelu postoji zgrada u korist vlasnika zgrade tijela II.drugog, i uknjiženog prava vlasništva i to zk. tijela II.drugog u korist Barešić Eva ud. Mira Nike za 1/5 dijela, Marešić Zdravko pok. Mira Nike za 1/5 dijela, Barešić Ivan pok. Mira NIke za 1/5 dijela, Čavić Marija pok. Mira Nike za 1/5 dijela i Čulić Dobrila pok. Mira Nike za 1/5 dijela.
 
Pozivaju se sve osobe koje se protive da se zemljišnoknjižni uložak na predloženi način ispravi, koje smatraju da bi u zemljišnoknjižni uložak trebalo upisati nešto što nije predloženo ili da bi trebalo izmijeniti ili ispraviti neki upis, pozivaju se da stave zemljišnoknjižnom sudu svoje prijave prijedloga za upis odnosno svoje prigovore u roku od 30 dana od dana objave u Narodnim novinama.