68 RZ-15/16 od 10. ožujka 2017. godine

Općinski sud u Rijeci, Stalna služba u Delnicama objavljuje da je u zemljišnoknjižnom predmetu predlagatelja JANAF d.d. Zagreb, Miramarska cesta 24, OIB: 89018712265, zastupanog po punomoćnicima, odvjetnicima iz Odvjetničkog društva  Ilić, Orehovec & Partneri iz Zagreba, pokrenut pojedinačni z.k. ispravni postupak u pogledu nekretnine:

- k.č.br. 918 upisane u z.k.ul. 1404 k.o. Fužine u kojem z.k.ul. su kao suvlasnik upisani:   
     
KRIZMAN ŽELJKO MLDB., DOLNJI MIHOLJAC u 1/30 dijela,
ŠULENTIĆ JURICA, FUŽINE KBR. 188, u 29/30 dijela.
 
a u kojem postupku predlagatelj predlaže da se nakon provedenog ispravnog postupka donese rješenje kojim se ispravlja zemljišnoknjižno stanje na način da se u teretovnici z.k.ul. br. 1404 k.o. Vrata na k.č.br. 918 izvrši upis uknjižbe prava stvarne služnosti radi redovnog i izvanrednog održavanja naftovoda u koridoru od 5 (pet) metara lijevo i desno od osi cjevovoda koje uključuje pregled trase, redovno održavanje, sječu drveća i drugog raslinja koje može ugroziti cjevovod, popravak naftovoda s pripadajućim podzemnim instalacijama, otklanjanje štetnih posljedica nastalih uslijed havarije, a prema kopijama katastarskog plana s ucrtanom trasom naftovoda, za korist predlagatelja.
 
Pozivaju se sve osobe koje se protive da se zemljišnoknjižni ulošci na predloženi način isprave, a koje smatraju da bi trebalo u zemljišnoknjižne uloške upisati nešto što nije predloženo, odnosno koje smatraju da bi trebalo izmijeniti ili ispraviti neki upis, da stave zemljišnoknjižnom sudu svoje prijave prijedloga za upis, odnosno svoje prigovore u određenom roku (roku za ispravak) čiji početak počinje teći od 01. travnja 2017. godine do 01. svibnja 2017. god jer će se u protivnom postupak nastaviti i donijeti odluka na temelju činjenica utvrđenih u postupku.