Priopćenje Ministarstva pravosuđa

Slika /slike/vijesti naslovnica/priopcenje.jpg

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku odbacilo je kaznenu prijavu protiv pomoćnika ministra pravosuđa Anđelka Dundića.

U svrhu objektivnog informiranja javnosti, Ministarstvo pravosuđa izvješćuje kako je Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku objavilo priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

"Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 6. ožujka 2017., temeljem čl. 206. st. 5. u svezi sa st. 1. t. 4. Zakona o kaznenom postupku, odbacilo kaznenu prijavu Uprave za zatvorski sustav, Zatvora u Dubrovniku, protiv hrvatskog državljanina (1975.) zbog kaznenog djela teške krađe iz čl. 229. st. 1. t. 9. u svezi s čl. 228. st. 1. Kaznenog zakona.

Provedeni izvidi, pregledana dokumentacija, kao i izjave osoba koje su mogle imati saznanja o prijavljenom događaju, nisu potvrdile sumnje podnositelja kaznene prijave da je upravo prijavljena osoba, za vrijeme dok je kao pravosudni policajac radio u Zatvoru u Dubrovniku, uzeo i za sebe zadržao tehničke uređaje kojih se u korist Zatvora u Dubrovniku odrekao jedan od zatvorenika."

Pisane vijesti