Z-20784/2016-4 od 01. veljače 2017. godine

Općinski sud u Bjelovaru, Stalna služba u Križevcima objavljuje da je po prijedlogu predlagatelja Udruženje obrtnika Križevci, I.Z. Dijankovečkog 7, Križevci, OIB: 93434326362 i Zanatske kreditne unije, I.Z. Dijankovečkog 7, Križevci, OIB: 17131485475 oboje zastupani  po punomoćnici Danieli Sukalić, odvjetnici iz Križevaca, P. Preradovića 23 otvoren pojedinačno ispravni postupak u pogledu
 
- zk.ul. 197 k.o. Križevci više zk tijela i to na zk tijelu I : čkbr. 840 zgrada i dvor M. Pijade sa 596 m2, zk tijelo II: prizemlje zgrade sagrađene na čkbr. 840 u AI, zk tijelo III: prvi kat u zgradi sagrađenoj na čkbr. 840 u AI, a na kojima je upisano vlasništvo i to: ZK tijelo I - 1. Suvlasnički dio s neodređenim omjerom KOTARSKO ZANATSKA KOMUNALNA KOMORA, KRIŽEVCI, ZK tijelo I - 2. Suvlasnički dio s neodređenim omjerom ZANATLIJSKO ŠTEDNO KREDITNA ZADRUGA, KRIŽEVCI, ZK tijelo I - 3. Suvlasnički dio s neodređenim omjerom UDRUŽENJE OBRTNIKA KRIŽEVCI, KRIŽEVCI, UL. I.Z. DIJANKOVEČKOG 7, ZK tijelo II - 1. Suvlasnički dio: 1/2 KOTARSKO ZANATSKA KOMUNALNA KOMORA, KRIŽEVCI, ZK tijelo II - 2. Suvlasnički dio: 1/2 ZANATLIJSKO ŠTEDNO KREDITNA ZADRUGA, KRIŽEVCI, ZK tijelo III - 1. Vlasnički dio: 1/1 UDRUŽENJE OBRTNIKA KRIŽEVCI, KRIŽEVCI, UL. I.Z. DIJANKOVEČKOG 72
 
Predlagatelji predlažu da se provede pojedinačni zemljišnoknjižni ispravni postupak za navedene nekretnine, te da se nakon provedenog postupka uknjiži pravo vlasništva za korist Udruženja obrtnika Križevcii to na zk tijelu I -1.suvlasnički dioi zk tijelu II-1. Suvlasnički dio koji sada stoji na Kotarsko zanatsku komunalnu komoru.
 
Pozivaju se sve osobe koje se protive da se zemljišnoknjižni uložak na predloženi način ispravi, koje smatraju da bi u zemljišnoknjižni uložak trebalo upisati nešto što nije predloženo ili da bi trebalo izmijeniti ili ispraviti neki upis, da stave svoje prijave prijedloga za upis odnosno prigovore u roku od 30 dana od dana objave u ''Narodnim novinama'' jer će se nakon toga smatrati da su upisi u zemljišnu knjigu u odnosu na koje neće biti podnijete prijave i prigovori, istiniti i potpuni.
 
Prijave i prigovori podnose se pismenim putem Općinskom sudu u Bjelovaru, Stalna služba u Križevcima, Zemljišno-knjižnom odjelu u roku određenom za ispravak pozivom na broj predmeta Z-20784/2016.