Z. 6142/15 od 13. veljače 2017. godine

Općinski  sud  u  Dubrovniku,  rješavajući  po  sucu  Vlaho  Bošković,  u  zemljišnoknjižnom predmetu predlagateljia Antičević Anto pok. Miha iz Janjine, Janjina 72A objavljuje da je za čest.zem.  3180/1  i  3180/2,  zk.ul.  862,  k.o.  Popova  Luka,  otvoren  pojedinačni  ispravni postupak kojim predlagatelj zahtijeva da se u navedenom ulošku izvrši sljedeće:

- uknjižba vlasništva čest.zem. 3180/1 i 3180/2, zk.ul. 862, k.o. Popova Luka, a sve na ime predlagatelja u cjelosti, brisajući do sada uknjižene Bakija Ane rođ. Antičević, Antičević Jadranko pok. Ljubimira mldb., Antičević Tomislav pok. Ljubinmira mldb., Antičević Krešimir pok. Ljubimira i Svilanović Olivera.

Pozivaju se sve osobe koje se protive da se u gore navedenom zemljišnoknjižnom ulošku izvrši traženi upis odnosno koje smatraju da bi u zemljišnoknjižnom ulošku trebalo upisati nešto što nije predloženo ili da bi trebalo izmijeniti ili ispraviti neki upis da stave zemljišnoknjižnom sudu svoje prijave prijedloga za upis odnosno svoje prigovore u roku 30 (trideset) dana od dana objave oglasa jer će se u protivnom postupak nastaviti i okončati prema činjenicama utvrđenim u postupku.

Dok rok za ispravak određen ovim javnim oglasom ne istekne, upisi u zemljišnu knjigu ne smatraju se istinitim i potpunim pa se nitko ne može pozivati na to da je postupao s povjerenjem u njihovu istinitost ili potpunost.