5. RZ-55/11-2 od 19. rujna 2011. godine

Općinski sud u Samoboru, po sucu toga suda Darku Župančiću, kao sucu pojedincu, u zemljišno-knjižnom predmetu predlagatelja GRADA SAMOBORA, Trg kralja Tomislava 5, Samobor (OIB:33544271925) zastupanog po gradonačelniku Kreši Beljaku protiv protustranaka I. STJEPANA BELAKA iz Samobora, Matije Gupca 9 kao nasljednika iza pokojnog Mije Belak-Ladina iz Celina 5, II. VERICE PAVIČIĆ BELJAK iz Samobora, Zrinsko-Frankopanska 7, kao nasljednice iza pokojnog  Mije Belak-Ladina iz Celina 5 III. VLADIMIRA BELAKA iz Samobora, Celine Samoborske 32 b, kao nasljednika iza pokojnog Stjepana Belak-Ladina iz Celina 5, IV. BRUNE BELJAKA iz Samobora, Zrinsko-Frankopanska 9, kao nasljednika iza pokojnog Ivana Belaka iz Celina 12, V. ZORICE STANIĆ iz Samobora, Matije Gupca 8 a, kao nasljednice iza pokojne Barice Belak-Ladin iz Celina 5, VI. ANE MIHOLIĆ iz Samobora, Celine Samoborske 29 a, kao nasljednice iza pokojnih Milana Belak Ladina iz Celina 5 i Milana Belak-Ladina iz Celina 5/25,  VII. TOME BELAK-LADINA iz Celina 5, VIII. SLAVKA BELAK-LADINA iz Celina 5, IX. IVKE BELAK-LADIN iz Celina 5, X. ROBERTA ČABAJA iz Zagreba, Sopot, Pičmanova 3 kao nasljednika iza pokojnog Drage Galunića iz Celina 14, XI. JADRANKE STANIĆ iz Samobora, Medsave 42 i XII. DRAŽENA GALUNIĆA iz Zagreba, Gomboševa 14 povodom prijedloga predlagatelja za pokretanje pojedinačnog ispravnog postupka, objavljuje da je na k.č. br. 1135/4 put do hiže u Celini, površine 35 čhv upisanoj u z.k.ul. 287 k.o. Domaslovec, otvoren pojedinačni ispravni postupak kojim predlagatelj zahtijeva da se u navedenom ulošku ispravi upis na slijedeći način:
         
„Dopušta se u zk.ul br. 287 k.o. Domaslovec  na k.č. br. 1135/4 put do hiže u Celini, površine 35 čhv, u vlasništvu I. Mije Belak-Ladina iz Celina 5, II. Stjepana Belak-Ladina iz Celina 5, III. Ivana Belaka iz Celina 12, IV. Barice Belak-Ladin iz Celina 5, V. Milana Belak-Ladina iz Celina 5, VI. Tome Belak-Ladina iz Celina 5, VII. Slavka Belak-Ladina iz Celina 5, VIII. Ivke Belak-Ladin iz Celina 5, IX. Milana Belak-Ladina iz Celina 5/25, X. Drage Galunića iz Celina 14, XI. Jadranke Stanić iz Samobora, Medsave 42, XII Dražena Galunića iz  Zagreba, Gomboševa 14, XIII. Dražena Galunića iz Zagreba, Gomboševa 14, XIV. Jadranke Stanić iz Medsave, Medsave 42, XV. Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5, Samobor OIB: 04434473327, svi upisani u neopredijeljenom dijelu uknjižba prava vlasništva za korist javno dobro u općoj uporabi u vlasništvu Grada Samobora.“

Pozivaju se sve osobe koje se protive da se zamljišnoknjižni uložak na taj način ispravi, ili polažu bilo kakovo pravo na navedenu nekretninu da stave svoje prijave prijedloga za upis odnosno svoje prigovore u roku od 30 dana od dana objave oglasa, jer će se u protivnom postupak nastaviti i okončati prema činjenicama utvrđenim u postupku.