7 Z-4043/2016 od 24. siječnja 2017. godine

Općinski sud u Gospiću objavljuje da je po prijedlogu predlagatelja PLINACRO d.o.o. Zagreb, Savska cesta 88a, OIB 69401829750, zastupane po pun. odvjetniku Frani Gavraniću iz Odvjetničkog društva Šeparović, Špehar i Gavranić j.t.d., Zagreb, Šenoina 19, otvoren pojedinačni ispravni postupak u pogledu čest. kat. br. 609/2 upisan u zk. ul. 140 k.o. Kik. 
 
Ovim pojedinačnim ispravnim postupkom predlagatelj predlaže da se u navedenom ulošku isprave i provedu sljedeći upisi:
 
uknjižuje se pravo stvarne služnosti (ukopavanjem cjevovoda u zemljištu) u širini od 10m, odnosno 5m lijevo i 5m desno od osi cjevovoda prema kopiji plana s ucrtanom trasom plinovoda i to radi izgradnje plinovodnog sustava Like i Dalmacije, III. dijela sustava od MČS-3 Gospić do PČ/MRS Benkovac Magistralnog plinovoda Bosiljevo – Split DN 800/75, što obuhvaća nesmetano korištenje koje uključuje redoviti pregled, održavanje i popravke cjevovoda, sječu drveća i drugog raslinja koje ugrožava plinovod, te obvezu vlasnika predmetne nekretnine da u pojasu služnosti na trasi plinovoda neće saditi trajne nasade niti graditi trajne objekte na čest. kat. br. 609/2, zk. ul. 140 k.o. Kik kao poslužnoj nekretnini,
 
u korist PLINACRO d.o.o. Zagreb, Savska cesta 88a, OIB  69401829750.
 
Pozivaju se svi oni koji smatraju da bi na toj nekretnini trebalo upisati nešto što nije upisano ili da bi trebalo izmijeniti, nadopuniti ili izbrisati neki upis ili njegov prvenstveni red, da stave zemljišnoknjižnom sudu svoje prijave prijedloga za upise, odnosno svoje prigovore postojećim upisima ili njihovom prvenstveno  redu u roku 30 dana od dana objave ovog oglasa jer će se, kad istekne oglasom određeni rok za prijave i prigovore, smatrati da su upisi u zemljišnu knjigu istiniti i potpuni, s time da se taj rok ne može produžiti, niti se može dopustiti povrat i prijašnje stanje.