Z-10119/16, Rz-254/16 od 18. listopada 2016. godine

Općinski sud u Zlataru po sucu tog suda Nevenu Kucelj, po prijedlogu više sudske savjetnice Melite Mustač Kurečić, u izvanparničnom predmetu predlagatelja PLINACRO d.o.o. Zagreb, Savska cesta 88a, OIB: 69401829750, zastupan po punomoćniku Frani Gavraniću, odvjetniku u OD Šeparović, Špehar i Gavranić j.t.d. u Zagrebu, protiv protustranke Grada Oroslavja, radi ispravka zemljišnih knjiga putem pojedinačnog ispravnog postupka, dana 18. listopada 2016. godine, objavljuje slijedeći
 
O G L A S
 
I. Otvoren je pojedinačni ispravni postupak na nekretnini upisanoj u  zk. ul. 3261  k.o. Oroslavje, i to na k.č.br. 1339/2 pašnjak grljačevo, površine 523 čhv kao vlasništvo protustranke, radi ispravka te uknjižbe prava stvarne služnosti (ukopavanjem cjevovoda na zemljištu) u širini od 10 m, odnosno 5 m lijevo i 5 m desno od osi cjevovoda za korist magistralnog plinovoda Zabok-Zaprešić DN 500/50, vlasništvo predlagatelja, a kako je to prikazano u Elaboratu katastra vodova potvrđenom od strane Državne geodetske uprave, Područnog ureda za katastar Zagreb, Ispostava Zaprešić.
 
II. Pozivaju se sve osobe koje se protive da se zemljišnoknjižni uložak na predloženi način ispravi, koje smatraju da bi u zemljišnoknjižni uložak trebalo upisati nešto što nije predloženo ili da bi trebalo izmijeniti ili ispraviti  neki upis, da stave zemljišnoknjižnom sudu svoje prijave prijedloga za upis odnosno svoje prigovore u roku od 30 dana od dana objave ovog oglasa u „Narodnim novinama“.