Z. 941/15 od 5. rujna 2016. godine

Općinski sud u Dubrovniku, po sutkinji Marijani Capurso Kulišić, kao sucu pojedincu, u zemljišnoknjižnom predmetu predlagatelja Ivo Mujo, Lovorno, Lovorno 1, OIB: 32040903184, zastupan po Vlahu Mujo, odvjetnik u Dubrovniku, a radi pokretanja i otvaranja pojedinačnog ispravnog postupaka na nekretninama upisanim u zk. ul. br. 118 k.o. Lovorno, objavljuje da je otvoren  pojedinačni ispravni postupak kojim predlagatelj zahtijeva da se u zk. ul. br. 118 k.o. Lovorno, ispravi upis:
 
tako da se u odnosu na nekretnine označene kao katastarska čestica čkbr. 7/1 VRT površine 462 m2, čkbr. 7/2 VRT 1834 VRT površine 2924 m2, izvrši brisanje upisanih zemljišnoknjižnih vlasnika Muho Andro pok. Nika, Muho Miho pok. Nika, Ščeparnić Ane rođ. Mujo, Mujo Miho pok. Nika, te upis vlasničkog prava na ime i korist:
 
MUHO IVO, Lovorno, Lovorno 11, OIB: 32040903184
 
Pozivaju se sve osobe koje se protive da se zemljišnoknjižni uložak na taj način ispravi, koje smatraju da bi u zemljišnoknjižni uložak trebalo upisati nešto što nije predloženo ili da bi trebalo izmijeniti ili ispraviti neki upis  da stave zemljišnoknjižnom sudu svoje prijave prijedloga za upis odnosno svoje prigovore u roku 30 (trideset) dana od dana objave oglasa jer će se u protivnom postupak nastaviti i okončati prema činjenicama utvrđenim u postupku.
Dok rok za ispravak određen ovim javnim oglasom ne istekne, upisi u zemljišnu knjigu ne smatraju se istinitim i potpunim pa se nitko ne može pozivati na to da je postupao s povjerenjem u njihovu istinitost ili potpunost.